Bílá vína

Vína suchá

              

Ryzlink vlašský

zbytkový cukr 2,5 g/l kyselina 5,2 g/l alk. 12,0% obj

 

Veltlínské zelené

zbytkový cukr 2,5 g/l kyselina 5,0 g/l alk. 11,5% obj.

 

Müller Thurgau

zbytkový cukr 1,5 g/l kyselina 5,0 g/l alk. 12,5% obj.  

 

Cuvée

 Sauvignon + Sylvánské zelené  

zbytkový cukr 1,5 g/l kyselina 5,5 g/l alk. 13,0% obj. 

 

Vína polosuchá

 

Ryzlink vlašský

zbytkový cukr 11,0 g/l kyselina 5,3 g/l alk. 12,0% obj.

 

Müller Thurgau

zbytkový cukr 11,5 g/l kyselina 6,5 g/l alk. 12,0% obj.

 

Ryzlink rýnský

zbytkový cukr 9,5 g/l kyselina 7,0 g/l alk. 12,0% obj.

 

Sauvignon

zbytkový cukr 11,0 g/l kyselina 6,2 g/l alk. 13,0% obj.

 

Tramín červený

zbytkový cukr 10,0 g/l kyselina 8,5 g/l alk. 12,0% obj.

 

Sylvánské zelené

zbytkový cukr 9,0 g/l kyselina 4,5 g/l alk. 13,0% odj.

 

Pálava

zbytkový cukr 8,5 g/l kyselina 5,2 g/l alk. 13,0% obj. 

 

Neuburgské

zbytkový cukr 7,5 g/l kyselina 5,0 g/l alk. 11,5% obj. 

 

Vína polosladká

 

Rulandské šedé

zbytkový cukr 24,0 g/l kyselina 6,0 g/l alk. 12,0% obj.

 

Sylvánské zelené

zbytkový cukr 20,0 g/l kyselina 5,3 g/l alk. 12,0% odj.

 

Ryzlink vlašský

zbytkový cukr 18,0 g/l kyselina 4,4 g/l alk. 12,5% obj. 

 

Tramín červený

zbytkový cukr 22,0 g/l kyselina 6,0 g/l alk. 12,0% obj.

 

Pálava

zbytkový cukr 25,0 g/l kyselina 6,0 g/l alk. 12,0% obj.

 

Hibernal

zbytkový cukr 13,5 g/l kyselina 5,1 g/l alk. 12,5% obj. 

 

Chardonnay

zbytkový cukr 20,0 g/l kyselina 5,5 g/l alk. 11,5% obj.

 

Aurelius

zbytkový cukr 27,0 g/l kyselina 6,0 g/l alk. 11,5% obj.

 

Vína sladká

Pálava

zbytkový cukr 50,0 g/l kyselina 7,0 g/l alk. 12,0% obj.

 

Sauvignon

zbytkový cukr 52,0 g/l kyselina 5,2 g/l alk. 12,5% obj.